Кабінет Міністрів України затвердив продовження реалізації проєкту «Навчаємось разом»

news_item image

25.08.2022

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову про затвердження змін до Угоди між Урядом України та Урядом Фінляндської Республіки про реалізацію проєкту «Фінська підтримка реформи української школи».

Нагадаємо, угоду щодо продовження реалізації проєкту підписали Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль і Прем’єр-міністр Фінляндської Республіки Санна Марін 26 травня 2022 року в м. Києві. Згідно з угодою, роботу проєкту продовжено до 2023 року. 

Очікуваний довгостроковий вплив програми – підвищення якості освіти в Україні та рівня й позитивного сприйняття українцями своєї системи освіти та змін до неї.

Фінська підтримка реформи української школи узгоджується з політикою Фінляндії, оскільки Україна відіграє все більш важливу роль у двосторонньому співробітництві між країнами. 

Відповідно до поточної політики розвитку, Фінляндія буде підтримувати структурні реформи і реконструкцію в Україні, оскільки військова агресія РФ створює загрозу безпеки для Європи, водночас Україна потребує допомоги для своїх структурних реформ і зусиль з відновлення.