Понад 700 вчителів уже отримали щоденники професійного розвитку, розроблені нашим проєктом

news_item image

19.12.2022

Понад 700 педагогів з усієї України вже отримали примірники «Щоденника професійного розвитку вчителя», розробленого проєктом «Навчаємось разом» як частину популяризації нового професійного стандарту вчителя. 

«Щоденник професійного розвитку вчителя» – це інструмент саморозвитку та мотивації, який допоможе вчителям відслідковувати свій успіх та розвиток за спеціалізованою методологією на основі професійного стандарту вчителя. 

Загалом для вчителів ми виготовили 1800 щоденників, а також 1200 постерів про те, як використовувати та імплементувати у щоденну роботу професійний стандарт вчителя. Заявки на отримання щоденників і постерів подали 45 центрів професійного розвитку та 8 інститутів післядипломної освіти.

Попри логістичні проблеми через знеструмлення, ми вже розповсюдили 45% «Щоденників професійного розвитку вчителя» та 35% постерів, і продовжуємо доставку. Ми продовжуємо доставляти щоденники вчителям, які вони отримують у центрах професійного розвитку та інститутах післядипломної педагогічної освіти. 

Ми вже отримуємо позитивні відгуки про щоденники від педагогів, які ними користуються. Зокрема, вони зазначають, що журнали допомагають ефективно оволодіти професійними компетенціями вчителя.