Цикл вебінарів для підтримки вчителів ЗЗСО в рамках впровадження пілоту НУШ у 6 класах: Математична освітня галузь

news_item image

17.12.2022

В рамках підтримки професійного розвитку вчителів та активізації комунікації між закладами загальної середньої освіти, учасниками інноваційного освітнього проєкту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти», та видавництвами й авторськими колективами 2 грудня 2022 року відбувся девятий (завершальний) вебінар для представлення навчальних матеріалів, розроблених для забезпечення навчання математики, а також підтримки впровадження пілоту НУШ у 6 класах.

Модерував вебінар від Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Андрій Паньков. Підтримку заходу від команди підтримки реформ МОН здійснювала Олена Кузьмінська, експертка з професійного розвитку вчителів НУШ.

Представники чотирьох авторських колективів з чотирьох видавництв (Ґенеза, Оріон, Ранок та Формула) демонстрували особливості побудови власних навчальних матеріалів, ділились методичними родзинками їх застосування, ініціювали дискусії щодо особливостей пілотування у 6 класах НУШ, а також пропонували контакти для подальшої співпраці.

Повний запис вебінару можна переглянути за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=RXrTjWud1Rg&list=PLzvdBWCJ7iGzyp5Sq2lEH2fxi1e6kKI_o&index=9

Для кращого сприйняття представлених матеріалів спікери пропонували й додаткові матеріали. Отже, презентуємо Математику (6 клас).

Автори Видавництво Спікер Корисні покликання
1   Джон Ендрю Біос Формула Анна Цисаренко Переглянути
2 Істер О. С. Генеза Олександр Істер   Переглянути
3 Скворцова С. О., Нєдялкова К. В. Ранок * Світлана Скворцова, Катерина Еєдялкова Переглянути
4 Тарасенкова Н. А., Богатирьова І. М., Коломієць О. М., Сердюк З. О., Рудніцька Ю. В. Оріон Ніна Тарасенкова   Переглянути Переглянути

*Додаткові коментарі та матеріали видавництв:

Ранок

  • Посилання на методичну підтримку: https://ua.izzi.digital/DOS/360496/360546.html;
  • Запис авторського вебінару: https://www.youtube.com/watch?v=cnAmJWmW5SA