Цикл вебінарів для підтримки вчителів ЗЗСО в рамках впровадження пілоту НУШ у 6 класах: Технологічна освітня галузь

news_item image

17.12.2022

Третій вебінар, що проводився 29 листопада 2022 року в рамках підтримки професійного розвитку вчителів та активізації комунікації між закладами загальної середньої освіти, учасниками інноваційного освітнього проєкту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти», та видавництвами й авторськими колективами, був присвячений представленню навчальних матеріалів для підтримки навчання технологій, а також впровадження пілоту НУШ у 6 класах.

Модератором цього вебінару від Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» була Ірина Голіяд, старший науковий сівробітник сектору організаційно-методичного забезпечення упровадження оновленого змісту освіти відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту дошкільної та початкової освіти в новій українській школі. Підтримку заходу від команди підтримки реформ МОН здійснювала Олена Кузьмінська, експертка з професійного розвитку вчителів НУШ.

Під час вебінару Ірина Ходзицька представила особливості навчання Технологій у 6 класах закладів загальної середньої освіти за однойменним підручником видавництва «Ранок» (автори: Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С., Приходько Ю.).

Повний запис вебінару можна переглянути за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=deN1rtFi6yU&list=PLzvdBWCJ7iGzyp5Sq2lEH2fxi1e6kKI_o&index=3

Для перегляду методичних матеріалів від авторського колективу Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С., Приходько Ю. достатньо перейти за покликанням: https://ua.izzi.digital/DOS/360496/360521.html.

Оскільки означений підручник створено відповідно до модельної навчальної програми «Технології. 5–6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори Ходзицька І. Ю., Горобець О. В., Медвідь О. Ю., Пасічна Т. С, Приходько Ю. М.), автори пропонують також ознайомитись з матеріалами електронного підручника «Технології» 5 клас Технології. 5 клас. Електронний підручник (izzi.digital).