Не важливо де ти знаходишся, навчання в стані війни можливе! Для учнів 8-11 класів засновано онлайн школу з фізики

news_item image

08.08.2022

Нині Україна переживає складні часи, з окупованих територій та регіонів активних бойових дій люди виїжджають до більш безпечних місць нашої країни та за кордон. Разом з вірою в нашу перемогу ми маємо піклуватися про майбутнє покоління, що стане основою України, як нової європейської країни.

Не бажаючи співпрацювати з окупантами але будучи відданим своїй справі після перебування двох з половиною місяців під окупацією Максим Пашко, завідувач кафедри фізики Херсонського ліцею, виїхавши до Дніпра, разом з колегами на платформі zoom створили для школярів 8-11 класів безкоштовну онлайн-школу з фізики.

Для всіх дітей, що хочуть поглиблено та ґрунтовно вивчати фізику заняття проходять тричі на тиждень у пн/ср/пт о 18.00 за київським часом по дві години на повністю безоплатній основі, незалежно від місця перебування, в Україні чи за кордоном.

Зареєструватися можна на сайті

Наші учні, які виїхали і продовжують здобуття освіти на більш безпечних територіях та в інших країнах в т.ч. Німеччині, Швейцарії, Англії, Австрії мають в онлайн-школі можливість:

  • вивчати фізику за програмою найкращих фізико-математичних ліцеїв України;
  • вивчати фізику поглиблено з виходом за межі шкільної програми;
  • можливість спілкування з науковцями-практиками;
  • додаткове засвоєння математичного апарату;
  • розвʼязання задач олімпіадного рівня;
  • спілкування з учнями зі всієї України.