НУШ ХАБ як ресурсний центр вчителя НУШ

news_item image

14.04.2023

Такою була назва інформаційної сесії, організованої 13 квітня 2023 року експертами Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України в межах проєкту АРУ.

Ця тема є відповіддю на запити різних категорій учасників/-ць інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня за темою «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти». Актуальність ресурсної підтримки вчителів не викликає сумніву, адже до участі у цій сесії зареєструвалось майже 300 осіб.

І їх очікування виправдались в повній мірі (за свідченням учасників зустрічі), адже під час інформаційної сесії було репрезентовано огляд структури та ресурсів цього сайту. А також здійснено обговорення щодо визначення потреби уведення додаткових розділів для акумуляції матеріалів та ресурсів для професійного розвитку вчителів, зокрема, що стосується курсів (вебінарів, інформаційних сесій) підвищення кваліфікації чи неформальної освіти.

Модератором заходу виступила Олена Кузьмінська, експертка з професійного розвитку педагогів Команди підтримки реформ Міністерства освіти і науки України в межах проєкту АРУ.

nushhab1