Відновлення та новий формат «Школи супергероїв»

news_item image

08.08.2022

Наскільки сильною та процвітаючою ми зможемо бачити Україну залежить від майбутнього покоління, а бажання та сила створити справжню європейську державу прямо залежить від навчання.

Заснований у 2016 році освітній проект «Школа супергероїв» на  базі ВІЛ-відділення Київської лікарні «Охматдит», з 2018  вже і в корпусі інтенсивної та еферентної терапії гострих інтоксикацій, з 2019 завдяки прийнятому Закону «Про повну середню освіту», який закріпив право дітей в лікарнях здобувати освіту створена мережа шкіл по всій Україні наразі, після початку повномасштабної агресії Росії проти України відновив роботу та змінив формат. Зараз школа допомагає тим хто знаходиться в лікарні більше двох тижнів через війну.

Заняття безкоштовні та проходять 5 днів на тиждень для дітей усіх вікових груп. Школа має три форми навчання: дистанційна, індивідуальні уроки та групові заняття.

В лікарнях перебувають діти, постраждалі від війни: зазнали поранень, ампутацій, залишились сиротами. Вони потребують не лише психологічної допомоги, діти прагнуть продовжувати навчання.

Аби діти попри складні діагнози, попри війну мали змогу відчути, що все можливо вчителі застосовують новітні технології, піклуються про те, щоб знання застосовувались у повсякденному житті, створюють цікавий навчальний процес та максимально ефективний.

Наразі мережа шкіл охоплює Київ, Дніпро, Житомир, Харків та Хмельницький, є велика надія на найближче відкриття класу у Херсоні.

Підтримала «Школу супергероїв» та стала її куратором ведуча на каналі 1+1 і марафону єдиних новин Наталія Мосейчук. Разом з командою благодійної ініціативи «Право на освіту» і 1+1 медіа вона допомагає рухати реформу шкіл в лікарнях.

Зареєструвати майбутнього супергероя можна за посиланням

Школа супергероїв надасть занання, надію, віру та психологічну підтримку. Слава Україні!