Викладено останні уроки безкоштовного курсу «НУШ: базова середня освіта»

news_item image

25.10.2022

На платформі О.Університет викладено останні уроки безкоштовного курсу «НУШ: базова середня освіта». Уже можна пройти фінальне тестування та отримати сертифікат про підвищення кваліфікації на 30 годин.

17 жовтня було відкрито такі уроки:

  • Формувальне оцінювання: зворотний зв’язок.

Розглянуто зміст і види зворотного зв’язку залежно від навчальної ситуації. Детально описано кроки одного зі способів надавати розгорнутий зворотний зв’язок та запропоновано практичні рекомендації для вчителів.

  • Формувальне оцінювання: інструменти онлайн.

Розкрито відповіді на питання: як ефективно оцінювати учнів за допомогою цифрових інструментів?Які стратегії формувального оцінювання підвищують самостійність учнів та забезпечують ефективний зворотний зв’язок онлайн? 

  • Підсумкове оцінювання офлайн і онлайн.

Розкрито мету застосування поточного та підсумкового (тобто рівневого) оцінювання. Розглянуто сумативний характер підсумкового оцінювання на прикладі методичних рекомендацій з оцінювання учнів 5-6 класів НУШ.

  • 5-й Модуль вільного вибору, який охоплює 11 уроків за всіма освітніми галузями. Експерти підготували матеріали про особливості впровадження ДСБСО кожної освітньої галузі з конкретними прикладами та методиками.

Матеріали за всіма навчальними модулями вже доступні на платформі О.Університет 

Додатково до онлайн-курсу Освіторія за підтримки Міністерство освіти і науки України та UNICEF Ukraine організовує офлайн-навчання для вчителів, які бажають стати сертифікованими регіональними тренерами НУШ для базової середньої освіти. Дізнатися про нього більше можна на сайті онлайн-університету «Освіторії»